Fortsätt till huvudinnehåll

Trillat dit på lampor

Jag är ganska bra på att snöa in på lampor.
Jag älskar nämligen lampor.
Ett rum kräver många lampor.
En taklampa för att för vardagsljuset.
Gärna någon lampa i eller vid fönstret
Gärna en golvlampa.
Gärna någon vägglampa.
Ju fler behagliga ljuskällor i ett rum, desto bättre!
Några nyförvärv har fått flytta in. Som jag nog inte visat er.
De kommer.
Nu dregglar jag över lite andra.


Som den här fönsterlampan. 
Som ger ett behagligt sken, men ändå är väldigt stilren.
Och lagom på något sätt.


Kristallampor. Det kan tyckas pråligt.
Men det beror liksom på var man hänger dem.
Jag tänker badrum. Hall. Sovrum. 
De ska vara på de oväntade ställena.
Där är de fantastiska. 

Bilderna och dagens inspiration kommer från www.uttaget.se
Där hittade jag lite för många lampor för att det ska vara hälsosamt för mig. 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)