Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens tvååring


Idag var plåsterlådan framme. Igen.
Jag ska köpa den största första förband som finns.
För jag har ett sånt barn.
Ett sånt som har mina gener. Och bara slår sig.
Tidigare i veckan cyklade han och trillade. 
Landade på en vass sten och fick ett djupt hack i knät.
Dagen efter snubblade han på trappan på altanen och rev upp hela smalbenet.
 Idag. Idag stod han i soffan på altanen. 
(Nej man får inte det)
Trillade huvudstupa rakt ner i hörnet på glasbordet
(nej man får inte det heller)
Stor bula. 
Hack i pannan
Och ett dekorativt sprutande näsblod.
Lilla O blev jätteledsen. Och jätterädd.
Lilla S blev om möjligt ännu räddare.
Alla skrek i högan sky. På altanen.
Och ja just det. Jag var själv hemma.
Ett "vad var det jag sa" var inte alls på sin plats heller.Kommentarer

 1. ajaj då. Du verkar behöva en stor plåsterlåda:) Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Inte kul att vara själv i de lägena :-( Finns billiga plåster på IKEA och fungerar bra. Ett problem, IKEA ligger inte i närheten. Blir dyra om man bara ska handla det ;-)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj!! Inte lätt med alla skador!! Tur det finns plåster :)

  Stööörsta kraaamen aka

  ps, kul att du gillade mina amplar, de är från Plantagen :)

  SvaraRadera
 4. Stackars liten! Och stackars mamman som ensam ska trösta i den stunden....
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Stackars liten! Hoppas att han mår bättre nu? Och en stor låda med plåster och förband låter som en bra investering med tanke på er lille äventyrare.

  Ta hand om er!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hoppas lillskrutten repar på sig, han blir härdad iaf. Jag var själv ett sånt barn när jag var liten - alla skämtade om att jag hade klippkort på akuten så min föräldrar hade också en gigantisk första hjälpen låda hemma ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)