Fortsätt till huvudinnehåll

okomplicerat


Det här börjar urarta. 
På riktigt.
Man kan tro att jag inte gör annat än äter. Onyttigheter dessutom.
Och då tror man tyvärr helt rätt. 
Men jag måste visa. 
Igår drack vi skumpa och vin, och åt mängder av finostar. 
Jag hade tagit i när jag handlade visade det sig. Så eventuellt har vi en del ost hemma.
Så synd.


Man vill ju inte att gästerna ska vara hungriga när de går härifrån.
Så vi kompletterade med Västerbottenpaj. Serverad på fot. 
Så klart.
Och räkor. En jätteskål räkor.
Sjukt gott.
Väldans mycket skratt. 
Jag älskar såna kvällar. Okomplicerat å så himla mysigt.

Kommentarer

 1. Det låter som ni hade en härlig kväll och jag håller med dig, okomplicerat är mysigt. Och jag som älskar ost i alla dess former håller på att få slag här av dina fina bilder. Så gott! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla enkelt att bjuda på det, och uppskattat. För ost är ju gott :)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)