Fortsätt till huvudinnehåll

Livets kontraster

Igår såg jag det här när jag åt frukost.

Som om det inte var nog såg min frukost ut såhär.

Och ja. Jag drack varmchoklad till frukost. Barnsligt gott. 
Det kan faktiskt vara så att YSB har den bästa frukosten jag ätit.
De slår tom Clarion på Ringvägen i Stockholm som annars serverar min favoritfrukost.


Idag såg frukosten inte alls ut så. 
Jag tog bilder men det blev så hiskeligt deprimerande i jämförelse så vi struntar dem.

Lilla kräk-S är något piggare. Dock inte helt hundra.
Jag ger er inte fler detaljer. Jag blir nästan sjuk själv bara att tänka på det.
Istället ger jag er lördagens krönika. Mest för er som inte har tidningen då.
Här på sidan 28 finns den.Kommentarer

  1. Tack för din kommentar hos mig. Jag bara älskar kläder till barn och supersöta klänningar.

    Kram Teres

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Dags att satsa!

Vilken dag tror ni leveransen blir? Som bakgrundsfakta kan vi ge att mvc satt 3 september som bf, att viktuppskattningen den 21 juli gav 2780 g (redan...), att jag gått upp 9.5 kg hittills..osv. Vilket datum tror du på? en flaska skumpa utlovas till den som gissar närmst! Sent from my wireless BlackBerry handheld

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)