Fortsätt till huvudinnehåll

Vinter

Jaja, det snöade. Hela dagen. Jag ska inte tjata om det.
Det har sina fördelar ändå.
Världen blir väldans vacker.
Lilla O är på topp. Äntligen får han skotta. 
Joho. Hoppas det håller i sig. I många år. 
Jag försökte lära Lilla O göra snöänglar.
Han var inte imponerad.
Man fick snö i kragen. 
Mamman fick göra tio stycken, där han pekade istället.
Vi var dock lika imponerade av istappsgardinen på vår ena lada. 
Jisses så fint. 
Och på något sätt är det ändå ok.
Jag fick lite träning. Skottade samma område tre gånger idag.
Syns inte att någon ens har försökt skotta.

Nu har jag varit en god hustru. Strök en miljard skjortor.
Så jag ligger på plus. Det är alltid bra...

Kommentarer

  1. Jättevackert med både snöänglar och de vackra istapparna!! Håller med, det är vackert :) Tids nog får vi nog vår och sommar och kanske blir det bättre än på länge :)))

    My god vad du hinner med, både skottning och strykning!! Kan jag skicka över min strykhög också, urk...

    Stöööörsta kraaaaamen aka

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)