Fortsätt till huvudinnehåll

Skärpning!

Det måste väl ändå vara vår när man tvättar bilen?
Och nej det kanske inte var så smart med en vit bil.
Men den är jädrigt snygg när den är nytvättad.

Ikväll tog jag och kusinen "långrundan" på 14 km. 
Det gick väldans bra! 
Och med det tempot vi höll klarar vi målet för gbgsvarvet med god marginal!
Så gott!

Dock ska jag ladda lite bättre innan.
Mina kostvanor gör mig mörkrädd.
Dagens instopp:
Frukost: alltid nyttig! Havregrynsgröt med massa frön o blåbär.
Fm-fika med vänner: kanelbulle, 5 mariekex. Te.
Lunch: Japp och Daim. Jag stod i biltvättskön. Faktiskt.
Em-Fika: En banan. Det måste ju vara bra?
På väg till löpningen: En banan.
Efter löpningen: Ett kexchoklad.
Hemma i soffan: en påse lösgodis o massa vatten.

Jag vet. Det är så man börjar gråta. 
Men jag springer snabbt på det tydligen.
(Ja mamma, jag ska skärpa till mig!)

Och ja, jag mår aningens illa. Mycket oväntat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)