Fortsätt till huvudinnehåll

Typiskt

Hittade den här Naomi-serien.
Den är så slående. 
Varje dag eller snarare varje kvällen innan jag ska somna (för då är jag tydligen som smartast)
Bestämmer jag mig för att nu får det vara nog. Inget mer godis. I perioder klarar jag att hålla det. 
Men så är det det där med karaktär. Som jag totalt saknar. 
Jag kan omöjligt ta en bit. Jag äter allt. Oavsett hur mycket som finns. 
Så, ge mig tips. Hur gör man för att sluta äta godis?
Äter ni något annat istället? Eller hur gör ni? 
Känns nästan som ett omöjligt uppdrag om ni frågar mig...


Kommentarer

 1. Så sant! Om jag tar en bit så kan jag inte sluta förrän skålen är tom! Kan inte bara äta på helgen för då måste man äta upp "resterna" i veckan. Jag har helt enkelt godis förbud!! Sen var det där med kakor... Hur man än gör lyckas man ändå få kalorierna i sig :-(

  Silvertejp över munnen kanske ;-)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. bästa tipset hittills. Känns iaf rimligt att lyckas. :) Skönt att man inte är ensam
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)