Fortsätt till huvudinnehåll

Rum i nöd

Just ja, i hallen finns ju numera en dörr in till en liten gästtoalett. Ja inte bara dörren är ny, utan hela toaletten då så klart.
I fönstret finns en grubbelgubbe samt kristallvas med två ljusslingor i. (jo året runt. För att det är fint skimmer genom vasen.)


Den gamla spegeln fanns i huset och är helt fantastisk så den får hänga framme, trots att glaset är gammalt och man ser lite lätt förvriden ut i den. I spegeln ser ni en tavla som också hänger på toa. Om man kan ha tavlor på toa? Uppenbarligen.
Badrumsskåpet är ett skittråkigt skåp från IKEA. Jag satte dit bronsskimmrande tapet (matchade fint med klinkersen) och en tofs. Tänk så glad man blir av en tofs!

Bakom toaletten hänger en stärkt linnepåse på en gammal smideskrok. Där finns toapappersreserven. Så vet ni. Typiskt bra att veta.
Och ser ni, ser ni den fantastiska stora krukan fylld med tidningar på golvet? Visst är den vacker? Och ja det är fjärilar på den. Fint det.
Keramiktavlan är från Keramika Fantasia på Österlen.
Jag vet att det är tråkigt att ha turkost som accentfärg även på denna toalett. Men det bara blev så. Lovar bättring.Kommentarer

 1. Vad jäääättefint du har det på toaletten!!! Bara ääälskar den vackra spegeln, heelt underbar ju:))) Och turkost tycker jag är en fin färg, passar perfekt på en toalett!

  Stöööörsta kraaamen aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Visst är det fantastiskt kul när man kan återanvända saker man hittar i huset :)
   Hoppas du har en riktigt fin helg! Kram

   Radera
 2. Jamen, det var ju en strålande idé Tess! Vi har plats för många här på vårt guesthouse. Tänk så mycket kul vi kunde hitta på!
  Det måste vi spåna vidare på!

  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst var det en bra idé! Funkar ju på våren med, eller hösten för den delen. Man är väl flexibel :)

   Kram!

   Radera
 3. Skön blogg du har:) och jag följer nu.

  Om du gillar inredning så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) ska genast kolla in din!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)