Fortsätt till huvudinnehåll

Nu även i färg!

Jag brukar inte lägga ut bilder på mig själv. Men jag var bara tvungen nu. Och det är inte för att de är sjukt bra. Som ni uppenbarligen ser.
Jag har känt mig sliten ett tag. Och uppenbarligen sett ut precis som jag känt mig. Ja ni ser ju. En alvedon på kinden hade sett ut som ett födelsemärke! 
Kan lätt skrämma små barn med den uppsynen. 
Energin har dock börjat komma tillbaka, sakta men säkert. 
Mycket tack vare några fantastiska mail som anlänt. Lite nya idéer, positiv feedback och glada tillrop. Det finns verkligen underbara människor!

Så jag måste säga att dagens uppsyn. Den ser lite bättre ut tycker jag nog. Jag har liksom färg i ansiktet och ser inte döende ut. 
Bara det är positivt. 
Jag ser tom ut att kunna vara pedagogisk mot mina barn idag. 

Nu, en löptur senare sen jag kanske inte exakt lika fräsch ut. Men jag bröt inte lårbenshalsen. Trots att jag vurpade på en isfläck. I beckmörker. 
Vad ska man där och springa om kan man ju undra? 
Så är det när man bor på landet och det inte finns elljusspår. Då improviserar man. 
Och jag är den första att erkänna, att det sällan blir bra när jag gör det. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)