Fortsätt till huvudinnehåll

Bara för att

Även om det är en usel mobilbild så vill jag visa den.
Idag kom en bekant från byn förbi i butiken. En tjej som jag känner till namn, småpratar lite med när jag träffar henne osv. Hon hade med sig denna till mig. "bara för att"
Dessutom har hon gjort alltihop helt själv. Bara det liksom. All tanke bakom är det som gör mig mest rörd. Och till mig. Bara för att. 
Hon tyckte det var kul att jag vågade satsa och ville visa att hon tyckte det. 
Jösses, hade räckt med en kram.
Tänk vad många fina människor det finns. Och bara idag har jag träffat massor. 
Det finns många fördelar med att ha butik. 
Absolut.

Kommentarer

 1. Åh så fiiiin gest!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, blir alldeles tårögd över att det ens finns såna människor! :) Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)