Fortsätt till huvudinnehåll

Gräddbullerian!

Jisses, jag höll på att glömma berätta för er om gräddbullerian! Denna underbara affär som finns bla på Emporia. De gör gräddbullarna på plats, det gör att de är rejäla, goda och mäktiga. Och de finns i alla tänkbara smaker.
Jag och mamma delade på en lakritsgräddbulle med vit choklad på plats men jag köpte även med mig hem, i en snygg rosa kartong. 
Överst: polka och lakritsgräddbullar
nederst: passionsfrukt och hallongräddbullar
Redan nu ångrar jag att jag inte köpte fler. Och varför finns inte det en gräddbulleria i Karlskrona? Eller förresten, vilket tur att det inte gör det!

Igår köpte jag nya jeans, kanske ska sluta stoppa i mig godsaker så de inte blir för små direkt.
Ja och när man ändå är på Emporia för att köpa gräddbullar kan man passa på att köpa lite annat med, men det kommer det mer om en annan dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)